fbpx
Linea-Snella-Kriolipoliza

ŠTO JE KRILIPOLIZA?

Kriolipoliza je NAJSUVREMENIJA ESTETSKA TEHNOLOGIJA za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

JESTE LI SPREMNI ZA TRAJNO UKLANJANJE TVRDOKORNIH MASNIH NASLAGA?

Otkrijte fantastične prednosti najsuvremenije estetske tehnologije za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga koje niste uspjeli uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom

Linea Snella Kriolipoliza

TRAJNO UKLONITE PREKO 20% MASNIH STANICA U 1 TRETMANU

Sigurno i trajno uklonite masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA!

Na odabranom području tijela, kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav. Kriolipolizom se postiže preko 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.

Kriolipoliza Linea Snella

KAKO DJELUJE OVA REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA?

Tehnologija hlađenja i vakuma sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, poput liposukcije. 

U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je do 4 tretmana po površini, a postupak NE ZAHTIJEVA tešku fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Kriolipoliza Linea Snella prije terapije
Kriolipoliza Linea Snella za vrijeme terapije
Kriolipoliza Linea Snella nakon terapije

ZA KOGA JE KRILIPOLIZA IDEALNA?

1. Za one koji vole sigurne rezultate

2. Za one koji ne žele gubiti vrijeme na oporavak nakon tretmana

3. Za one koji žele jednostavniji tretman od liposukcije

4. Za one koji tretman ne žele dopunjavati napornim vježbanjem ili restriktivnom prehranom

5. Za osobe koje žele trajne rezultate

Ako ste se prepoznali u odgovorima,

prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE

Na koji način uređaj donosi mjerljive rezultate?

Posebna vakumska ručka (aplikator), koja zahvaća područje masnog tkiva, omogućuje kontrolirano i potpuno sigurno hlađenje uz princip infuzije kontrolirane hladnoće na cijelo područje obrade. To se postiže posebnom tehnologijom nazvanom “Peltier cells” koja djeluje u unutarnjem području ručke.

Sustav modularnog i dinamičkog vakumskog pumpanja unutar ručke aktivira posebnu kompresijsku i dekompresijsku masažu koja stimulira mikro-krvarenje i tako sprječava moguću nekrozu stanica.

Tijekom tretmana, koža je potpuno zaštićena posebnom vlažnom gazom. Postupak traje 45 minuta i omogućuje izuzetno učinkovito i trajno uklanjanje lokalnih masnih naslaga.

Kriolipoliza-Linea-Snella
Kriolipoliza-Linea-Snella

Tijekom procesa hlađenja započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti. Raspadnute masne stanice postaju prirodno patogene za organizam i izlučuju se kroz limfni sustav u roku od 15 dana od “kristalizacije”, tj. provedenog postupka.

Tijekom perioda od približno 30 – 45 dana i sveukupno nakon stabilizacije rezultata u sljedećih 90 dana nakon terapije, možemo vidjeti preko 20% smanjenja sadržaja masti u tretiranom području.

ZAŠTO ODABRATI KRIOLIPOLIZU U LINEA SNELLI?

  • Kriolipoliza je učinkovita, sigurna, relativno bezbolna i neinvazivna terapija.
  • Prvi rezultati vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije.
  • Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.
  • Terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili napornom tjelovježbom.
  • Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti.
linea-Snella-KRIO-6
  • KRIOLIPOLIZA U CENTRIMA LINEA SNELLA PREDSTAVLJA INOVATIVNU TEHNOLOGIJU RAZVIJENU I PROIZVEDENU U EUROPSKOJ UNIJI. To, za razliku od jeftinih aparata proizvedenih u azijskim zemljama, osim maksimalne učinkovitosti, također predstavlja potpunu sigurnost za korisnika.
  • Uređaj predstavlja najnoviju generaciju krioterapije i ima CE certifikat.
  • U centrima Linea Snella koristimo do dvije ručke (aplikatora), što omogućuje istovremenu obradu dva područja (npr. lijevi i desni bok). To znači uštedu mnogo vremena i novca. Budući da se dimenzije aplikatora razlikuju, možemo adekvatno oblikovati sva kritična područja tijela.

JESU LI TRETMANI BOLNI?

Linea Snella Kriolipoliza

Postupak kriolipolize je relativno bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, osjećate lagano neugodan osjećaj koji ubrzo nestaje.

Lokalno, možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu. Svi simptomi su kratkotrajni i obično nestaju unutar 2 do 3 tjedna nakon tretmana.

Postupak se može automatski prekinuti u bilo kojem trenutku.

KRIOLIPOLIZA ZA MUŠKARCE

U našoj zelenoj oazi za žene uz metodu koja je prilagođena potpuno ženama, po prvi puta dozvoljavamo ulaz i muškarcima kako bi i oni mogli koristiti naš novi tretman KRIOLIPOLIZE.

Svakako i dalje štitimo vašu intimu i našu žensku energiju i zato smo osigurali potpuno zasebne prostorije za sam tretman i savjetovanje.

Kriolipoliza Linea Snella

Bilo bi šteta da se masnih naslaga ne riješe i muškarci kojima možemo pomoći.

Uz konkurentne cijene tretmana, možete iskoristiti i trenutnu:

POSEBNU POGODNOST

25% POPUSTA za kompletno uklanjanje masnih naslaga, ukupno 4 tretmana/dolaska za jedno područje

U Linea Snelli tretmane radimo istovremeno sa DVA APLIKATORA (ručke) na DVA PODRUČJA, što znači dodatnu UŠTEDU vremena i novca. 

Mnogi naši klijenti i klijentice imali su dodatna pitanja o ovoj najsuvremenijoj tehnologiji i htjeli su se osobno uvjeriti u efekte ove terapije! Višegodišnje iskustvo dalo nam je brojne informacije o stvarnim potrebama žena i muškaraca u procesu uklanjanja masnih naslaga. Prijavite se na besplatno savjetovanje i saznajte odgovore na sva pitanja!

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

Akcija
Fantastično i što je najvažnije, sigurno je i DJELUJE!

Ana, 36 god.

Odlično iskustvo, ugodno osoblje i trajni rezultati. Ja sam presretna!

Martina, 49 god.

Jedino što mi je žao je da ovo nije prije postojalo!

Zvonimira, 28 god.

Akcija

 

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

Molimo ispunite sva polja:

*Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju u Linea Snella Hrvatska za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o., Impacteam d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella).
Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili u tvrtki Impacteam d.o.o., Strojarska cesta 22, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com
Prikaži više...